30.03.13

Show your skin

Show your skin


Mesh. Síťovina, jak bych to nazvala nejblíže česky. Obrovský trend letošní sezony. No řekněte samy, není to kouzelné, něžné a svým způsobem trochu provokativní? Nemusíme vyjít nahé, abychom se cítily sexy, no ne? A tohle je hodně rafinovaná cesta jak vypadnout z ulity šedé myšky!

* Mesh stuff. Huuuge trend of upcoming season. Well, see for yourselves, isn't it magical, tender and little bit provocative? We needen't to go naked outside to feel sexy and feminine, am I right? And this is the right (crafty) way how to creep out of the shell.


Share:

22.03.13

Leading role - Disco pants

Leading role - Disco pants
MONKI denim shirt
EQUIPMENT white shirt
CONVERSE white shoes
ACNE leather jacket and booties
ALEXANDER WANG quilted bomber
TOPSHOP leopard 'runners'
Dlouho uvažuji nad disco slimkami s vysokým pasem. Hrozně se mi líbí v kombinaci s koženou bundou nebo bomberem (škoda, že nemám doma přesně takové kousky, jako ve výběru, haha). Nicméně, stále nevím, jestli do nich mám nebo nemám jít. Nejsem si tak úplně jistá, jestli by mi slušely. Co myslíte, poradíte?

* I have been thinking about disco high waisted pants a long time. Love the combinations with leather jacket or bomber (pity I have no stuff like these ones from selection at my place, haha). Nevertheless, still do not know if I should buy them or not. Not sure at all, do you think they would suit me? Help me :)



Share:

19.03.13

Spring needs

Spring needs

Na jaro mám ohledně bot jasno. Jedny boty s vyřezaným detailem, na tuty jedny bílé lodičky nebo sandálky (nejuniverzálnější kousek tohoto jara a léta) a na léto jedny peckovní gladiátorky, noha už se vám rozhodně nezapotí!

* I am clear about spring shoes. One pair of heavy cut off boots, for sure one pair of white pumps or sandals (the most practical shoes for spring and summer this year) and for summer definitelly one pair of gladiator sandals - say bye to sweaty feet!

Share:

15.03.13

What about - Burberry bags

us.burberry.com

 Nová kolekce Burberry mi vyrazila dech, ostatně jako vždy. Christopher Bailey totálně válí a ukazuje to i na doplňcích. Tyhle dokonalé 'lékařské' kabely jsou perfektní. Můžete je mít v provedení metalické kůže, vinylu nebo saténu s kůží. Barevných provedení je nespočet. Za kolik? 2200-3000 dolarů, to už tak fantastické není :)

* The new Burberry collection took my breath, like always. Christopher Bailey knows and rocks totally and he shows it on accs too. These doctor's bags are perfect. You can buy them in metallic leather, vinyl or satin with leather version. Countless of colour desings. How much? 220-3000 dollars - not so cool right? :)


Share:

If you are thinking about: Polka dot print

If you are thinking about: Polka dot print

I když se jaro/léto nese v duchu minimalismu (jupí), nějaké vzory přece jen do kolekcí prosákly. Proužky jsou klasika ale sladké puntíky? Dokonalost. Kombinujte je naprosto dle libosti. Nebojte se barev, velikostí - ničeho.

* We all know that this spring/summer is about minimalism. Black and white, all white, pastel colours (yay!). But like every year there are some prints too. Stripes - classy and sweet polka dot. Perfection. Mix it in accordance to pleasure. Don't worry about colours, sizes, textures - anything. 



Share:
© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig