31.01.13

Sporty vol. 1

Sporty
TOPSHOP sweatshirt beanie shorts
NIKE running shoes
ZARA messenger paper bag

Jak si představuju sporty chic letošního jara? Přesně takhle !! 'Svačinkový' messenger ze Zary, k tomu otrhané denimové šortky s perfektní mikinou, která vévodí outfitu a k tomu, jak jinak, running Nike. Celkově bych tomu nasadila korunku se zeleným varsity beanie! Uff...

* Sporty chic for upcoming season by me? Just like this !! 'Paperbag' messenger from Zara with ripped denim shorts and acoompanied by perfect sweatshirt (with tigers preferably, please) and, of course, running Nike, right? The icing on the cake - varsity beanie!! Uff...


Share:

29.01.13

New in: Jewels


H&M
google pics
K Vánocům jsem dostala dárkovou kartu do H&M a není nic lepšího, než tuto kartu využít na bižuterii! Krásný zlatý náhrdelník zvýrazní jakýkoliv jednodušší top, sada prstenů je přesně jako z aktuální kolekce Balenciaga a náušnice - trochu risk, kruhy jsem nenosila asi 10 let. Preferujete spíše kruhy, pecky nebo visací náušnice?

* I received the H&M voucher for Christmas and there is nothing better than use it for jewels, right? Amazing gem stoned collar necklace which highlights every ordinary top, set of rings like as Balenciagas ones and earrings - I haven't worn round (circle) earrings since I was 10 year old. What about you, do you prefer round, stud or drop earrings?

Share:

27.01.13

Hey spring, don't be lazy

ZARA
Prostě ideální pár lodiček. Minimalistický vzhled dává pocit, že jsou od vysoce ceněného návrháře - možná Prada - chyba, Zara je tu! Máte rádi minimalistický vzhled věcí? Já mu pomalu propadám...

* Simply perfect pair of nude pumps. Minimalistic look gives a feeling that they're so high-fashioned, Prada maybe - you're wrong - Zara is here! Do you like minimalistic trend? I do...slowly becoming addicted...
Share:

25.01.13

Nude mania

Nude mania
COS blouse MICHAEL KORS heels WALLIS bag BURBERRY jeans MIMCO lipstick
Ano, jaro ještě opravdu nedorazilo. Nicméně já už mám jasno, v čem vyrazím. Nude mania ! Neříkal náhodou někdo, že v jednoduchosti je krása?

* Yes, really is not a spring right now, I know. Anyway I definitelly know what I am going to wear when it comes. Nude mania! Someone says that There is a pure beauty in simplicity? Yeah !

Share:

24.01.13

*Quickpost* - Acai bowl


Moje první acai bowl, okamžitě jsem si to zamilovala. Zkoušeli jste už taky? Ňam, ňam.

* My first acai bowl ever, love it immediately. Have you tried it yet darling? Yum, yum.
Share:

Leo print

Share:

20.01.13

Problem to solve - a new hairdo


V úterý k holiči, totálně nevím co s tím. Od minulé odbarvovací návštěvy mám vlasy spíš zrzavé (sh*t) než nějaké jiné. Líbí se mi světle hnědá od Olivie a totálně obdivuju Julii ze sincerelyjules. Nějaké tipy-nápady?

* Tuesday is going to be The hairdresser day, totally helpless. Since last visit i have more likely ginger (sh*t) hair then anything else. I like Olivia's style but totally adore Julia's (sincerelyjules) hairdo too. Any idea - tips?

(pics via google pics)
Share:

Life is a joke

Share:

19.01.13

Current obsession

                                                       TOPSHOP LACE UPS
























Můj vztah k botám je opravdu zajímavý. Nikdy jsem je nějak neřešila, v botníku mi stačily 3 univerzální páry. Znáte to, tenisky, jedny slušné lodičky a jedny sandály. Když jsem ale poznala svého milovaného přítele, změnilo se to poměrně rychle. On, jakožto milovník bot, mě totálně 'uvrtal' do tohoto království. No, a jak je to semnou teď, to už víte sami. Maniak.

* My relationship with shoes is really interesting. I've never thought about shoes a lot, you know, one pair of trainers, one of pumps and one pair of sandals. When I've met my boyfriend, it changed very quickly. He is a shoe lover so he totally persuaded me to love shoes too. How is my shoes relationship now you know. Maniac.


Share:

18.01.13

Yay or Nay - Sheer skirt



pics not mine - via google
Průhledné sukně, nejlépe krajkové, pod to - kalhotky stejné barvy. Líbí X Nelíbí? Místo našly i u návrhářů toto jaro/léto. Hmmm....

* Sheer skirts, mainly lace ones, what underwear - panties in same colour. Yay X Nay? They have a place in s/s 2013 collections too. Hmmm...
Share:

Haute Couture

Share:

04.01.13

High society

TOPSHOP (in sale!!)
Zdálo se mi vždy prakticky nemožné sehnat na ples a na párty boty, které by vyhovovaly mé představě o dokonalém páru bot. Podpatek, tak akorát, nejlépe s páskem, aby neklouzaly (žádné lodičky), musí mě zaujmout na první pohled a musí být prostě něčím vyjímečné. No, teď jsem konečně jedny takové našla. Nemůžu se dočkat, až přijdou a protančím v nich celou noc. Pokud máte zájem, jsou ve slevě na topshop.com a mají je i v krémové barvě (taky naprosto dokonalá, mimochodem.)

* For a long time i've been searching for a perfect pair of party shoes, you know the one which is beautiful, incredible, mostly comfortable but with high heel, not the pumps because these kind of shoes i hate for a party because of uncomfort. But, yesterday i finally found them on topshop.com so if you want them too just go there and buy them, they're in sale now and plus they have them in a rose/cream too (also incredible but i really don't need two pairs of practically the same shoes...pity)
Share:

03.01.13

Traveling

MAURITIUS
all pics via google
Share:

02.01.13

Ready for a brunch

Kabát/coat - ZARA, boty/velvet pumps - ZARA, psaníčko/clutch - PARFOIS

Dnes jen rychle. Takhle jsem byla nachystaná na Novoroční brunch. Vynikající jídlo - nejlepší cesta, jak začít nový rok. Co vy, absolvujete nějaký slavnostnější oběd?

* Quick post today. This way i was dressed up for New Year's brunch. Excellent food - the best way how to start a new year, right? And what about you, do you participate in the festive lunch for the New Year?
Share:
© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig