27.02.13

Detail of the day: Fendi shoes

vogue.com
Aktuální kolekce doplňků u módního domu Fendi je prostě neskutečná (taková je vlastně celá kolekce). Asymetrie, vzory a to vše doplněno cvočky. Kdo by to nemiloval. Karl prostě ví, jak na to!

* Actual Fendi accs collection (or whole collection as well) is incredible. Asymmetry, patterns and all together with studs. Can we even hate it? Guess not, Karl knows how to do it...
Share:

Need a sunshine...

Share:

26.02.13

Oscars 2013 edition

Charlize Theron in Dior
Share:

Quick hello


Dobré ráno všem, nestíhám, nestačím, takže zatím rychlá ukázka zítřejšího outfitu + odpoledne přehlídka Oscarových šatů. Už teď jsem zvědavá na vaše názory!!

* Good morning to everyone, rush, rush so for now only preview of tomorrow outfit + there will be Oscars dresses edition afternoon. Impatient for your opinions!

Share:

21.02.13

Beach inspa

Summer
Topshop crop top / Topshop / Alexander Wang gladiator sandals / Mango black handbag, $46 / Kenneth Jay Lane necklace

Já sice na léto plány rozhodně nemám, ale pro vás trocha inspirace. Vytvořila jsem tento beach set asi před 14ti dny, kdy bylo ještě plno věcí uplně jinak. Nicméně, na pláž super ne? Super barevný suit se sandálkama a malou kabelkou. Co víc potřebujete, když jste u moře.

* Ufortunatelly i have no plans for summer but for you little bit inspiration. I created this beach mix about 14 days ago when everything was different. Anyway, comfy and stylish for beach right? Amazing colourful suit, sandals and small bag, everything you need.

Share:

14.02.13

The worst day ever

Pár dní bude nejspíše tato stránka bez příspěvků...velmi se omlouvám ale cesty osudu jsou nevyzpytatelné.

* For few days they won't be new posts because of personal issues. Sorry for that.
Share:

Trend alert: Dungarees


pics via google pics
Zahradníky, trend našeho dětství. Jako malá jsem je opravdu ráda neměla, ovšem toto. Toto je jiná úroveň, high-level zahradníky. Podle mě jsou strašně univerzální, strašně sladké a opravdu hodně stylové. A je fakt jedno jestli zvolíte denimovou klasiku nebo upgrade koženou verzi! Líbí se vám tento trend, vzaly byste je na sebe dámy? Já teda rozhodně !

* Dungarees.The childhood trend. I didn't like them so much when i was a little but these high level version? Oooh, that's different. They look so sweet, perfect, stylish that you simply can't hate them. At least me. If you like them no matter you choose denim or upgrade leather version - both look perfect, am i right ladies?

BTW - ANYA ZIOUROVA ( picture no.1) totally ROCKS with them
P.S. HAPPY VALENTINE'S DAY DARLINGS !
Share:

11.02.13

Lace up stilettos

Lace up stilettos
1. CHOIES 2. AQUAZZURA
3. JIMMY CHOO
4. TABITHA SIMMONS
5. ZARA
6. GIUSEPPE ZANOTTI
7. ISA TAPIA
8. BIONDA CASTANA
Šněrovací sandálky. Ani nevím co říct, všechny jsou nádherné a udělají každé ženě kouzelnou nohu. Které se vám líbí nejvíc?

* Lace up stilettos. Barely know what to say, love all of these. Beautiful pair of shoes which makes amazing legs. Any favourites?
Share:

10.02.13

Facebook page

Krásný večer vám přeji, doufám, že jste si užili víkend! :) Jinak, sledujete mě na facebooku? Přidávám plno street style fotek, inspiraci, kousky, které najdu na internetu apod. Budu moc ráda, když stránku navštívíte :)

* Had a great weekend darlings? Hope yes. Anyway, do you follow me via facebook page? You can find there streetstyle inspiration, celebrities outfits, fashion icones, online finds, recipes and others. I would be sooo happy if you visited me here too :)


xoxo
Share:

NYC babe

Share:

08.02.13

Valentine's gifts for him

Valentine's gifts for him
Check these sites ASOS, TOPMAN, HOUSEOFFRASER, FARFETCH

Samozřejmě nevím, do jaké míry nebo jestli vůbec Valentýna slavíte, nicméně pokud ano, tady je pár tipů, co drahé polovičce koupit. Jasně pralinky, netvrďte mi, že znáte chlapa, který nemá rád sladké! Trenky se hodí vždycky, stejně jako ponožky, co si budeme povídat. Stylová placatka nebo Jack Daniel's s colou, potěší. A pokud máme doma věčného kluka (což jsou stejně všichni) cokoliv s komiksovým potiskem, nejlépe nějakého superhero, je vaše volba numero uno. Pokud se netrefíte ani s tím, je tu sázka na jistotu, parfém, voníme rádi všichni a kdo říká, že ne, ten dvakrát tak!

* Of course i can't know if you celebrate Valentine's day but if you do, here are some gift tips for him. Truffles, you know, there is no man who doesn't like sweets, right? Trunks or socks - always useful, we all know that. Stylish moustache flask or Jack Daniel's with coke, go for it! But if you have at home a forever-young man (just like i have) you can't go wrong with something comics, especially superhero stuff. But if all things failed...go for perfume, everybody loves to smell good, and who says not, lies !
Share:

05.02.13

Holographic

Holographic
inspa: STELLA McCARTNEY, PROENZA SCHOULER, GIANVITO ROSSI
affordable way: H&M, NEW LOOK, ASOS

Stella McCartney diktuje - buďte vidět. A to tak, že pořádně! Holografické boty? Kabelka? No proč ne! Jarní slunce přímo vybízí k tomu, abychom zazářily, no ne? Líbí se vám nebo ne?

* Stella McCartney dictates - be striking. How, properly! Holographic shoes? Bag? Why the hell not! Spring sun simply urges to be shiny ladies, right? Do you like it or not?
Share:

03.02.13

Red babe

Red babe
TOPSHOP denim jacket, skirt
NIKE air max retro trainers
BOY LONDON beanie
COACH backpack
NARS rouge lipstick
Prostě se nemůžu dočkat, až na jaře vytáhnu nějakou červenou sukni, ke které přihodím tyhle perfektní tenisky, džísku a baťoh !! Je to casual, je to chic a je to v tom určitá holčičí roztomilost - no ne?:)

* Just can't wait to wearing some red skirt with these amazing air max and the cutest denim jacket EVER, plus one backpack please! It's casual, it's chic and in some kind of way - girl (ish) cutie, right?

Share:
© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig