31.12.12

Top from web-sales

Sales
1. Chloé, 2. Marni, 3. Michael Kors, 4. TOPSHOP, 5. TOPSHOP, 6. Karl, 7. TOPSHOP, 8. Dolce and Gabbana, 9. 3.1  Phillip Lim, 10. IRO , 11. Etoile Isabel Marant, 12. 7 For all mankind, 13. Kain 


Slevy jsou letos pořádné, zatím je z čeho vybírat a tak se koukněte, co jsem vyhrabala na e-shopech.

* Sales, this year the HUGE ones, for now is a still big selection so don't hesitate for a long time, and here is some of my top choices on e-shops. 

P.S . HAPPY NEW YEAR FOR EVERYONE and thank you for your support and visits♥
Share:

24.12.12

Veselé Vánoce/Merry Christmas


Veselé Vánoce a krásné prožití svátků. Moc děkuji, že čtete můj blog, ty rostoucí čísla udělaly letošní Vánoce ještě hezčí! Jsem moc vděčná!

* Merry Christmas and beautiful holiday to all of you. Thank you so much for reading my blog, the growing numbers made my Christmas even nicer! I am really grateful!

 


Share:

22.12.12

Our Christmas - Sneak Peek


Rychlé fotky focené pro ukojení zvědavosti :) Jste zvědaví na celý Vánoční post, který plánuji na 25.12 ?

* Just a quick post for satisfy your curiosity :) Are you curious about whole Christmas post which I'll plan for 25.12?
Share:

Finally

Share:

16.12.12

What to wear for a Christmas party

Party tonight

Co si obléct na party? Je to jen na vás, jestli zvolíte klasiku v podobě malých černých, sexy overalu v kombinaci s rudou nebo odvážné flitry s korzetem a zlatými jehlami. Jediné mé heslo zní: šperk jen jeden, výraznější, nechcete přeci vypadat jako vánoční stromeček. Tak schválně, který styl je vám nejbližší?

* What to wear for a party? It's only up to you if you'll choose classy LBD, sexy jumpsuit in combination with tempting red or daring sequins with golden killer heels. My only advice sounds: only one expressive jewel, because you really don't  want to look like a Christmas tree, am i right? So what kind of style do you prefer?

P.S. Moc se těším až vám ukážu své outfity na letošní akce a plesy! Jediné co prozradím - bude to těsné a bude to sametové!
*P.S. I'm looking forward to show you my outfits for parties and balls! I can reveal one secret only - will be tight and will be velvet!
Share:

14.12.12

New in: Eye of the tiger


TOPSHOP
Já vím, že sotva začala pořádná zima, ale tyhle plavky vám prostě musím ukázat. Plánuju v nich strávit nemálo času někde v teple, u vody...Znáte to, když vás něco dostane na první pohled...a tyhle oči na mě opravdu koukaly!!

* I know that hardly starts a real winter, but i really have to show you this swimsuit. I'll plan to wear them a lot somewhere it's warm, sunny...You know, when something catches you at first sigh...and these eyes're really looooking at me so persuasively !! 
Share:

11.12.12

GG final


Je to tu, příští týden finále Gossip Girl, jsem jako malá ale prostě se mi bude stýskat, haha. To bude drama! Co vy sledujete GG?

*Here it comes, next week final of GG, i am like a little girl but i'll miss it a lot, haha. What a drama! What about you, do you watch GG?

Share:

Christmas interior decoration


Share:

09.12.12

If you want - an animal hat

Animal hats


Někomu to může přijít dětinské, někomu ne. Já patřím do té druhé skupiny, nikdy jsem čepice neshledávala kdo ví jakým sexy doplňkem, brala jsem je spíše jako nutnost během zimy. Nicméně tyhle čepice válí! Perfektně oživí cokoliv! Jaký máte názor vy?
Pokud byste dámy chtěly, zamiřte na dorothyperkins.com, asos nebo lipsy...Určitě vyberete!

* For someone something too childish, for someone something really cool. I'm in the second group! I've never fell cool or sexy with hats (always wear that like something what's important but not stylish). Nevertheless these babies convinced me totally - love them! So cool, so funny - what do you need more! 
And your opinion about that? Anyway, if you want, try to search dorothyperkins.com, asos or lipsy - you'll choose!
Share:

07.12.12

If Santa was a jeweller this year

If Santa was a jeweller

Doplňky jsou podle mě opravdu důležité, a tak jsem si namíchala svůj wishlist - Kdyby byl letos Ježíšek čistě klenotník. Máte svého favorita?

* Jewels are really important for me so I've mixed a wishlist for Santa (as a jeweller). Do you have your favourites?
Share:

04.12.12

Inspiration: fur everywhere


pics via google pictures

Kožešiny (pravé i nepravé) zůstanou trendem napořád, aby ne, jsou stylové, teplé a prostě super. Největším mistrem v oboru je Kate Moss ale inspiraci najdete prakticky všude! Podle mě má kožešina jediné pravidlo - nebojte se ji nosit! Extravagantní je sama o sobě takže ji noste s hrdostí.
A teď už jen vyrazte třeba na asos nebo do obchodů a najděte si tu pravou!

* Furs (faux and real too) bask in the glory probably forever, why not - they're simply awesome, aren't they! Warm, stylish, everything you want! The biggest fur master is Kate Moss but inspiration is everywhere. In my opinion there is only one rule for furs - don't worry about them! Fur is eccentric so wear it with proud. 
In addition one thing - go ahead, for example on Asos or simply at stores - let's find your favourite.

- Já tu svoji našla a uvidíte ji hned zítra!
- I've found the one recently so I'll show you tomorrow!
Share:

01.12.12

November outfits

Listopad je za námi a tohle je seznam mých nejoblíbenějších listopadových outfitů, který se nejvíce líbí vám?

*November is over and this is my list of the most favourite november outfits, which one of these is your favourite? 



Share:
© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig