30.11.12

Quick: Alexander Wang in Balenciaga!


Pravděpodobně můj nejoblíbenější návrhář (za Marcem Jacobsem samozřejmě, haha) A. Wang se stane hlavou značky Balenciaga! Během týdne se tak s největší pravděpodobností potvrdí drby módního světa.
Co na to říkáte? Podle mě skvělý krok!

* Most likely the most favourite designer of mine (after Marc Jacobs of course) A.Wang as a head of Balenciaga! During a week rumors will be probably confirmed. What do think? In my opinion - great turn!
Share:

Caramel


Share:

27.11.12

Why's she so amazing - part II.



all pics via. google pics

Víte, někteří razí názor, že mít peníze (nebo alespoň přístup) na oblečení světových značek, taky by byli tak styloví jako bloggerky a jiné módní ikony. Já myslím, že je to poloviční pravda. Jistě, peníze jsou v tomto oboru velké plus, ale dají vám spíše více prostoru a možností, než zaručený styl a vkus. Styl je totiž něco, co vám peníze nekoupí - musíte to v sobě mít. Kolik je takových, co peníze mají ale styl rozhodně ne (o vkusu ani nemluvě)!
Jaký je váš názor na toto téma?

*You know, someone says that if they had much money for designer clothes that would be as stylish as fashion bloggers or someone else. I think it's a half-truth. Sure, money is an important aspect in fashion but gives you more space than guaranteed style and taste in this. Style is something what you can't buy - you have to feel it. How many rich people really HAVE a style? 
What's your opinion about this?
Share:

Question of the day: Why's she so amazing?!

picture from collagevintage.com
Je naprosto dokonalá. Je krásná, je stylová, má perfektní zrzavé vlasy a odvahu! Jak to jen dělá, aneb: Máte rádi Taylor Tomasi Hill?

* She's absolutely amazing. She's beautiful, stylish, has the most wonderful ginger hair and big courage! How's she doing this, aka Do you like Taylor Tomasi Hill?
Share:

21.11.12

10.000

10.000 návštěv - skvělé, děkuji moc všem, že navštěvujete můj blog! Dělá mi to velkou radost!
*10.000 visitors - awesome, thank you so much to all of you for visiting my blog! I'm really happy about it! 


BIG P.S. toto je navíc můj !! 100. příspěvek!! (nevím, jestli se to tak úplně počítá - ale proč ne! Když už slavit, tak slavit, no ne?)
Čas opravdu letí

* BIG P.S. this is also my 100th post! (don't know if I can count this post - but why not! Celebration with big C today, well?)
Time flies
Share:

Topshop favourites

Topshop selection 
5. look like they're sold - but you can buy them in shorts version here 
7. looks like it's sold too (in Europe)

Share:

18.11.12

Alexander McQueen - fashion visionary


Pár dní zpět jsem o této úžasné knize, která vyšla teprve nedávno, četla. Dnes už ji mám doma, což by mne ani ve snu nenapadlo! Naprostou náhodou jsem na ni narazila v Krakovském knihkupectví American Bookstore. Nemohla jsem ani uvěřit tomu, že už ji tam mají. Celou cestu domů jsem ji s nadšením pročítala. Mapuje celou tvorbu McQueena, jeho život, jeho myšlení, vše. Naprosto dechberoucí.

* Couple of days ago, I read about this new book in a magazine. Today, I have it (unbeliavable)! I found it completely by chance in Krakow - American Bookstore, never thought that they have it already (or have it at all)! Whole way home I was reading this treasure which guides McQueen's life, his creations - everything. Absolutely superb.
Share:

12.11.12

H&M trend s/s 2013




Stručně - podle mě jedna z nejlepších kolekcí H&M. Jakoby z oka vypadla těm nejvěhlasnějším značkám světa jako například Isabele Marant nebo Balmain. Tomu já říkám extra styl, který si můžeme dovolit!

 Quickly - in my opinion, one of the best H&M collection, maybe the best. Just like pieces from celebrated designers such as Isabele Marant or Balmain! That's what I called a lot of bang for the buc!



Share:

Monday inspiration

Buďte své, buďte burgundy!
*Be yourself, be burgundy!



Share:

09.11.12

OMbagGy !



all pics via google

Ok. Dnes ještě jeden post, a to kvůli tomu, že jsem naprosto propadlo těmto koženým kalhotám. Mám v hlavě snad tak tisíc outfitů s baggy kalhotama. Je to obrovská změna po skinny střihu. Líbí se vám? Seženete je například na Asos nebo v Mangu.
P.S. Milý Ježíšku, letos jsem byla extrémně hodná!

* Ok. Today just one more post, because of these amazing baggy leather trousers! Madly in love with them. I have about thousand of outfits with them in my head. Compared to skinny cut this is a BIG change. Do you like them? Asos and Mango offer them!
P.S. Dear Santa, this year I'm extremely kind!
Share:

Dreamy booties

Dreamy booties
1. Valentino, 2. Acne, 3. Emilio Pucci, 4. Zara, 5. Alexander Wang, 6. Zara

Kotníkové boty, must have letošní sezony a vlastně každé podzimní a zimní sezóny. Podle mě naprosto nesmrtelný trend a základ šatníků každé správné ženské. Tak co, které by vám mohly říkat paní?
A schválně, které jsou podle vás mí favorité?

* Ankle booties, real must have of this season - actually of every fall/winter season. In my opinion really immortal trend and every women's wardrobe basic. So, which one of these do you prefer?And, which one do you think I love?
Share:

02.11.12

New in - navy babies

Jak jste si již mohli všimnout, mám velkou slabost pro high-tops tenisky. Jsou hrozně stylové, pohodlné a dají se nosit opravdu ke všemu. A tak do botníku přibyly tyhle modré krásky, které nejsou tak masivní jak ty černé co jsem si koupila v Paříži, takže je pohodlně vynosím i k sukním. Líbí se vám ?

* I think, you've already registered my addiction on high tops trainers. It's a trend which is really comfortable, stylish and combinable with almost everything. Almost perfect, isn't it. So, these are my new navy babies, welcome in my shoe rack! Not so masive like the black one from Paris so I'll wear them with skirts and dress. Do you like them?
Share:

Checkmate !


Share:

01.11.12

Fall mood


Miluji tuhle píseň. Je tak pohodová, ideální na podzim, co říkáte? Stává se vám často, jako mě, že posloucháte jednu dobu písničku stále dokola, znovu a znovu?

* Love this song. So relaxed, ideal for fall, isn't it. Do you know when a random song possess you, and you have to listen it over and over again?
Share:

A fall postcard from me to you...with love


Share:
© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig