30.09.12

The key thing

net-a-porter.com, see by Chloé
Vstávám poměrně brzy i o víkendu, nedaří se mi prostě spát déle a proto vždy ráno sedím, posnídám a rozjímám na internetu, projíždím různé stránky a sním. Dnes jsem naprosto náhodou našla tenhle nejroztomilejší přívěšek na klíček, co na něj říkáte? Máte vůbec na klíčích různé přívěsky?

* I wake up early even when it's weekend, I just can't sleep longer. So I wake up, have a breakfest and search the net through and throug. Today, totally by chance, I've found this sweet key fob, what do you say about it? Do you have your own key fobs?


Share:

29.09.12

Native fox


Dneska to vezmu opravdu krátce, vínovo-béžová kombinace. Myslím, že se k sobě tyto barvy hodí dokonale. Fotky jsou možná slabší, hlavně nejsem namalovaná takže jsou to opravdu native pics, haha. Snad se vám i tak líbí. Ocením vaše reakce. Hezký víkend

*Today, really quick post, burgundy-beige combination. I think that it matches really good. Pics are not as good as I wanted but when we take into consideration that I have no make-up it's good, haha, really native pics. I'll appreciate your reaction. Have a nice day!  

Share:

28.09.12

New jumper

Chtěla bych si na zachmuřený podzim pořídit jeden opravdu peckovní svetřík, mám vybrané dva a nevím, pro který se rozhodnout. Mohly byste mi prosím poradit dámy?
* I want to buy a super jumper for a grim fall. I' ve chosen two but I don't know which I could buy. So I would like to ask you for advice.

1. Topshop, 2. ASOS






Share:

Army

Dlouho jsem hledala optimální army džíny, až jsem konečně našla. Líbí se vám tenhle trend?
*I've looking for perfect army jeans a really long time, I finally found them. Do you like this army trend?

Share:

27.09.12

Say Hey to Missoni


Dnes je vše zase s něžnějším nádechem, osobně se mi to poměrně líbí, na podzim je to příjemná změna. Sukni z Missoni pro Lindex jsem si navíc okamžitě oblíbila pro její veselost. Líbí se vám výraznější vzory a tyto fotky?
* Today everything is more gentle, Personally I like it very much cause I think that's a nice change for fall. The skirt from Missoni for Lindex I've started love immediately. It's very colourful and cheerful piece. Do you like bold patterns and these pics?

Share:

26.09.12

Uniform


Nové vlasy (vůbec ne takové, jaké jsem chtěla, ale co s tím), krásný den a další vínovo-černý outfit. Líbí se vám tyhle fotky?
* New hairstyle (generally NOT what I wanted but whatever), beautiful day and other burgundy-black outfit. Do you like these pics?

Share:

25.09.12

Milan FW

Annu opravdu uznávám, ale přece jen, léta nezastavíš../ I really admire Anna, but you can't stop age.
 Jak možná všechny tušíte, podzim je tady a s ním i tradiční fashion weeky, pořádané v těch nejslavnějších mekkách módy. Mě dnes zaujal článek na elle.cz, který mapuje street fashion na FW v Milánu. Které se vám líbí, a které vůbec?
* Like everyone suspects, fall is here and with him there are fashion weeks, held in the most famous fashiony cities all around the world. For today I found interesting one article on elle.cz which shows street fashion in Milan FW. Which ones are your favourite and which definitely not?


Share:

21.09.12

Candygirl


Podzim přichází, slunce už nemá takovou sílu a vítr je chladný. Tak si pojďme užít poslední slunečné dny! Já si pro tento den vybrala sladkou kombinaci šedé a růžové, podle mě funguje skvěle. Jakou barevnou kombinaci milujete vy?

 *Fall is coming, the sun has no power and wind is cold. So let's enjoy last sunny days! For today I chose a sweet grey and pink combination, I think that it works great! What is your favourite colour-combo?

Share:

20.09.12

Anna Dello Russo for H&M

 Máme tady další spolupráci s H&M. Jak se vám líbí šperky navrženy Annou Dello Russo?

* Here it is, next collaboration with H&M, this time a jewellery from Anna Dello Russo. Do you like it? What's your favourite pieces?
Share:

The coat


Dnes vám mohu konečně ukázat svůj nový kabát! Už teď ho miluju.
*Today, I can finally show you my new coat! Love it already.

Share:

19.09.12

Back to Paris

i-pariz.cz
Dnes z trochu jiného soudku. Čas je nelítostný a tak musím improvizovat. Rozhodla jsem se vybrat to nejlepší z výletu v Paříži. Jen to vidím a mám chuť se hned vrátit. Kde jste si letošní léto užívali vy? Jsem opravdu zvědavá.

* Today I chose a different way. Time is cruel so I have to improvise. I decided to select the best of Paris. Mm, just watch these pics and I want to come back so badly. Love Paris. What about your holiday? What's your favourite holiday trip? I am curious about it.

Share:

18.09.12

Studded


Dnešní post bude kratší než obvykle. Neměla jsem svůj den a na fotkách to šlo bohužel poznat, takže se muselo hodně eliminovat. Použít se dají bohužel jen tyto tři. Mám ráda cvočky a tak jsem zkombinovala toto tričko s koženou sukní a biker botama z Vídně. Líbí se Vám cvočky, potažmo tento look?

Today's post is shorter than usual. I had a bad day so pics were not too good. I had to eliminate many of them so I finally chose these three. I like studded stuffs so I combined this studded tee, PU skirt and biker boots. Do you like studs and this look?

Share:

17.09.12

It's all about details


 Dnešní post je laděný trochu do romantiky. Nezvyk, uznávám. Našli jsme s přítelem poměrně hezké místo, kousek od našeho domu je nádherný rybníček. Jediná nevýhoda je, že místo je opravdu oblíbené a tedy frekventované. Focení tak dnes dostalo akční nádech. Musím ale říct, že s fotkami jsem opravdu spokojená. Jak se líbí vám?

* Today's post is little bit more romantic then usual. But my boyfriend and I find a lovely place, there is a beautiful pond near by our house. Although even this place has a little disadvantage, there are many people who like this pond too so it was little bit crazy with all running children. In the end I have to say that I really like these pics, there is something magical in them. Do you like these pics too?

Share:

16.09.12

Spare ribs

Dnes ještě jeden rychlý post. Pro změnu o jídle. Upéct příteli žebírka jsem chtěla hrozně dlouho, dnes jsem to však konečně uskutečnila a musím říct, že výsledek byl nad mé očekávání. Žebírka provoněla celý byt a přítel si je nemohl vynachválit. Splněno.
Příprava velmi jednoduchá, smícháte sojovku, kečup, sladkou chilli omáčku, zázvor a česnek. Do této marinády naložíte omytá žebírka, dolijete vodou, zakryjete alobalem a hotovo, už se pečou. Celkové pečení mi zabralo 2 hodiny (je třeba, aby šlo maso krásně od kosti).



Share:

An oxblood in hers veins


Ahoj všichni, dneska toho mám hodně na srdci. Zaprvé zítra zase zpátky do školy, jsem opravdu zvědavá na druhý rok vysokoškolského života. Alespoň rozvrh mi letos poměrně hraje do karet, tedy kromě dne, kdy tam budu snad snídat, obědvat i večeřet, haha. Druhá věc je, že s přítelem nemůžeme najít nějaké ideální místo na focení. Máme oba pocit, že Ostrava takových míst bohužel moc nenabízí, kdybyste měli nějaký tip, budu moc ráda, když se podělíte! Jak to máte vůbec vy, máte nějaká oblíbená místa, kde fotit nebo fotíte zrovna tam, kde vám to padne do oka?

* Hi everyone, today I want to tell you many things. Firstly, tomorrow school again, I'm really curious about the second year at my university. Need to say that at least this year's timetable looks auspiciously (except the day when I'll have a breakfest,a lunch and a dinner at school, haha). Secondly, my boyfriend and I can't still find an ideal place for taking a photo. We both have a feeling that there are so little places in Ostrava. Anyway, how do you do? Do you have your favourite places or you make photos anywhere you like at the moment?

Share:

15.09.12

Keep rollin'


Včera se počasí konečně trochu umoudřilo, tak jsem toho využila a vzala novou sukni (kterou jsem vám ukazovala v nedávném příspěvku New in) s, alespoň podle mě, nejsladším tričkem, které jsem za poslední dobu našla. Měla jsem také nové pointed heels, které jsem však k večeru musela přezout, protože nové boty jsou pohodlné zpravidla 2 hodiny, než začnete cítit, jaké jsou to doopravdy mršky. Jaké máte vy zkušenosti s novýma botama? Sedí vám vždy všechny nebo se vám stává jako mně, že v obchodě super a pak muka?

* Yesterday's weather was quite better so I used the opportunity and put on my new skirt (which I wrote about in post New in couple of days ago) with, in my opinion, the cuttest tee I've ever seen.  I also wore new pointed heels which I had to change in the evening because new shoes are comfortable about 2 hours, after that they start killing your feet. How are your experiences with new shoes? Suit you always all or you are unlucky as same as me and know that feeling when it's all good at shop but at home it changes into tortute?

Share:

14.09.12

Go home and stay in


Tak, konečně to vyšlo a přidávám další fotku outfitu, tentokrát jsem ho sladila do červena, abych si trochu oživila to vlezlé počasí. Absolutně jsem si zamilovala tyhle džíny z Gina Tricot, jsou přesně takové, jaké jsem hledala, hodně úzké, perfektní střih, stylové. Splňují tedy všechno na 1 + z Gina Tricot chodí zboží neuvěřitelně rychle. Co vy, nakupujete online?

*So, finally can add new outfit photos! This time I chose blackandred combo because of this bad weather (for me it was a little bit nicer day with this lovely red colour). I absolutelly love this ripped jeans from Gina Tricot, I have searched the perfect jeans for ages and these are no. 1, super slim, perfect shape and stylish. Plus orders from Gina Tricot? They send an order and after two days I have my stuffs at home! Perfect system via fedex, what about you, do you shop online?

Share:

13.09.12

Lovely, sweet home


V tomto škaredém počasí jsem se rozhodla, že vám trochu poukážu svůj svět, pohodlí domova. Snad vás tento příspěvek nebude nudit, berte to jako přípravu na zítřejší outfitový post.

*In this bad weather I decided to show you something from my world, lovely home. I hope that this post isn't so much boring, you can get this as a prep for tomorrow outfit post.

Share:

Sneak Peek: Easy chic

Easy chic

Tak včerejší počasí mi opravdu fotit nedovolilo tak vám aspoň ukážu velmi podobný outfit, který jsem pro včerejší deštivý den zvolila.
Moje superoblíbené ripped jeans Gina Tricot jsem doplnila obyčejným bílým tričkem, biker botama, které jsem ulovila před měsícem ve Vídni a ležérním sáčkem z River Island. Pohodlná chic klasika, co na to říkáte? Zítra snad přidám kompletní fotky outfitu

*Yesterday's weather was really bad so it didn't allow me to take photos of my outift, so I decided to show you very similar outfit of yesterday. My superfavourite ripped jeans from Gina tricot I completed with biker boots which I found in Wien month ago, simple white tee and casual blazer from River island. Comfortable and chic, what do you say? Tomorrow, I hope, I'll add photos of my outfit, if weather lets me...



Share:

12.09.12

Pointed, studded buckle boots

Dnešní příspěvek se bude týkat opět vašeho názoru. Ráda bych přidala svůj další outfit ale počasí nám pro dnešek vůbec nepřeje, takže počkáme, až se umoudří. Dnes by mě zajímalo, zda se vám líbí tyto boty. Já osobně jsem z nich unešená delší dobu. Co vy, ANO x NE?

* Todays post is again about your opinion. I would like to add new outfit post but weather is really bad so I have to wait for better condition. Today I am curious about these shoes. Honestly, I am crazy about these boots a long time! Really nice stuff I think. And you? YES or NO?


Share:

11.09.12

Casual afternoon


 Tak, další post, tentokrát i nějaké outfitu, tenhle je takový hodně uvolněný, nic nuceného. Nově ulovené, super legíny, k tomu mokasíny a šedý svetřík. Ideální na odpolední procházku s přítelem v tomhle krásném počasí. Jinak přítel má nový fotoaparát, tak doufejme, že se s ním rychle naučí (zatím fotí co se dá i nedá, nadšení netají)

* Ok, here is my new post, finally some outfit, this one is really casual, nothing special. Newly hunted, super leggins with loafers and grey sweat. The combo ideal for a walk with my boyfriend during this beautiful, warm weather. Otherwise, my love has a new reflex camera so hope that he teaches with it quickly, now he's taking photos of everything, possible even impossible, he is madly in love with his new baby:)

Share:

New in: PU and colours

Tak dneska další new in, než přibydou nové fotky. Poprvé jsem objednávala z asijských e-shopů. Riskla jsem sheinside.com a choies.com. Připlatila jsem si pár doláčů za poštovné, aby to tu bylo přece jen o něco ryhleji. PU šortky volného střihu hledám celé věky ale na asos se mi za ně ty peníze dávat nechtěly. Mikina, která vypadá přesně jako nové komiksová kolekce od Phillipa Lima nesměla chybět! Na věci se moc těším a doufám, že vše bude bez problémů. Vy máte zkušenosti s ajiskými e-shopy?

* Today another new in, until I'll add new outfit photos. I first ordered something from asian e-shop. I risked sheinside.com and choies.com, I payed some more for quicker delivery because I am so impatient to wear this items. PU shorts which I want for ages but nothing for me at asos. A sweatshirt which definitely looks like new comics collection from Phillip Lim, I must have it! I am looking forward for this new stuffs and hope that everything will be alright with this orders. What about your experiences with asian e-shops? Yes or Not?







Share:

10.09.12

Sounds like blues

Včera byl krásný den, tak jsem se rozhodla pro tuhle modrou kombinaci. Pro námořnická trička jsem měla vždy slabost a tohle z COS má ještě bonus, je strašně příjemné na těle. K němu jsem dobrala jsme nově ulovené džíny z Lindexu, šedou kabelku z Reserved (náramně podobná shopperům ze Zary) a kotníkovýma botama v barvě inkoustu, budete se divit, ale jsou hrozně pohodlné. Jinak džíny, kabelka a náramky jsou úlovky ze dnů Marianne. Nakupujete taky na dny Marianne? Musím uznat, že některé letošní slevy zklamaly (Mango nic, H&M 15% :-()

* Yesterday it was a very nice and sunny day so I decided to wear this blue combination. I have a weakness for sailor tees and this one from Cos has a bonus, it's from very pleasant material! Then I put my new jeans which I found in Lindex, grabbed new Reserved bag which is very similar like shoppers from Zara (but much cheaper, haha) and put on my lovely blue suede ankle shoes, sounds unbelievable but these babies are very comfortable! I wore them all day with any blister. Jeans, bag and bracelets are from Marianne days (a special sale weekend with magazine coupons here in Czech Republic and also in Slovakia). In your country do you have something like this?


Share:

09.09.12

Bloggers: inspiration

Tak dámy, dneska trochu inspirace. Každá z nás, alespoň podle mě, má nějakou inspiraci nebo prostě někoho, na koho rády koukáte, koho obdivujete (pro cokoliv). Já jsem si dneska připravila pár ukázek z fashion blogů, které mám velmi ráda. Připište koho máte rády vy a proč! Zajímá mě Váš názor, vaše inspirace.

*Hello ladies, today here we are some inspiration. Each of us, I think, have some inspiration or simply someone, who you like for her/his style or anything else. I prepared a presentation from fashion blogs I like. Write down who you like and why. I feel interest in your opinion, your inspiration.



Share:

07.09.12

Fall wishlist

Share:

Grey light in the dark

Dneska přidávám svůj narychlo vytvořený look, šla jsem jen do obchodu a na poštu, tak jsem chtěla vybrat něco stylového ale zároveň pohodlného, nenuceného. Jak se vám to líbí? Máte rádi kombinaci šedá/černá/bílá?

*Today, one look which I chose very quickly, I was only shopping some food and attended some things at a post so I chose something stylish but also comfortable, casual. Do you like it? And what about you do you like grey/black/white combos?



Share:

06.09.12

Sushi

Dneska netradičně dva příspěvky, tenhle druhý se týká  asi mého nejoblíbenějšího jídla!
Jednou jsme s přítelem zkusili sushi a od té doby se ho nemůžu nabažit! Vždy, když je příležitost a najde se finančně přijatelná cesta (obzvláště v cizině nesrovnatelně výhodnější!) dáme si s přítelem sushi. Já jsem oblíbila i obyčejné sashimi a k tomu hoodně wasabi a rýže.
Nejraději mám krevetové sushi jakéhokoliv druhu, ale i obyčejné maki s ředkví nebo okurkou. Líbí se mi rozmanitost toho jídla a to, že je podle mě nemožné se ho přejíst! Ráda bych zkusila sushi i doma ale v Ostravě je málo možností na nákup čerstvých ryb a když už jsou to poměrně vysoké ceny + ten risk, že se to nepovede...lepší našetřit a pořádně se nadlábnout bez práce! A co vy, máte rády sushi? Máte nějaké tipy?

*Today, untraditionally, two posts, this is about sushi, my favourite food! The best food in the world, I think.
Always, when it's possible and we find a financial good way (There is much more expensice sushi than in other countries), my boyfriend and I eat this lovely food. I love the most any shrimp sushi but also ordinary oshinko maki or cucumber maki. I like diversity of this food it's even impossible to overeat sushi because thera are so many kinds! What about you, do you like sushi as much as I do? And do you have some tips for me about sushi?




Share:

Naše zvířecí stránka

Dnes další post, tentokrát složený z mojí milované mikiny ze Zary, okamžitě jsem si ji zamilovala. Miluju lehké potisky se zvířaty, které věci příjemně a přitom lehce oživí. K tomu jsem přidala lehkou ale perfektní sukni z HaM, kterou jsem tam našla úplnou náhodou.
Máte raději sukně nebo kalhoty/kraťasy? Zajímá mě jak to máte vy, já tedy preferuji v poslední době spíše kalhoty, přijde mi, že zvýrazní více postavu


Share:

05.09.12

High tops a burgundy

Tak tohle je look z minulého týdne, bohužel jsem neměla vůbec čas ho tu dát, omluva na mé straně!
Moc se líbí burgundy barva, krásně oživí look, což se hodí hlavně na podzim. Taky jsem konečně vytáhla svoje high tops Nike, které jsem dostala od přítele. Jak už víte, jedny high tops mám ještě v černé barvě. Nějak jsem si na ty boty zvykla, máte podpatek a přitom se hodí snad úplně ke všemu! Co vy, máte nějaké tenisky se skrytou platformou?

* This is the look from past week, unfortunately I had no time to add this so I am really sorry for delay!
I like burgundy colour, I think it's great colour for revive you look so it's probably the best way for sad fall. Also I finally wore this amazing Nike high tops, which is present from my lovely boyfriend. I really love these babies, so stylish and sooo comfortable! And what about you? Do you have some high tops?

high tops trainers NIKE - shorts/kraťasy H&M Trend - top RIVER ISLAND


Share:

New in!

Tak dámy dneska krátký post o tom, co přibylo v mém šatníku.
Začala jsem si dávat velký pozor na to, co kupuju nebo objednávám, abych pak všechno mohla nejlépe vzájemně kombinovat a nekoupila to, co mi bude ležet ve skříni. Jak jste na tom vy, míváte často impulzivní touhy koupit si prostě cokoliv co se vám líbí bez ohledu na to, jestli to unosíte? :-)
sukně Topshop/Motel rock



polobotky New Look




Share:
© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig