30.08.12

votocvohoz.cz

Dneškem počínaje na mém blogu přibyla nová aplikace. Seznam mého oblečení, které nabízím k prodeji na stránce www.votocvohoz.cz
Můžete se tam kouknout, a něco z mého šatníku si pořídit, jsou to převážně nové věci, prakticky nenošené nebo vůbec nošené.


Share:

26.08.12

Black jungle

Tak léto se nám pomalu krátí, včerejší počasí navíc nebylo nic moc. Rozhodla jsem se proto pro černo-šedý look s mým oblíbeným trikem, které mi přišlo extra rychle z Gina Tricot, myslím, že dodává looku drive. Celkově jsem si moc oblíbila trika s obrázkem šelem. Chtěla bych si jich pořídit víc ale nabídka je značně omezená. Jak jste na tom vy, šelmy ano nebo ne?

So, summer is slowly ending, yesterdays weather was not so good. So I chose black-grey outfit with my favourite tee, which came to me very fast via upc from Gina Tricot. I think that the look is more juicy with it. I have to say that I like tees with tigers and others very much and I want to buy some else but offer of these is not good. And what about you, do you prefer beasts or not?
Share:

08.08.12

Autumn dress

Hrozně se mi líbí nové šaty od Stelly McCartney. Jsou hravé, připomínají mi nějakým způsobem dětství, tu volnost, kterou jsme měli, nevím proč. Vůbec ve mě evokují dobrou náladu, asi to bude střihem, kombinací barev a tak. Nicméně jsem na asos našla jejich, podle mě, věrnou a hlavně cenově dostupnější sestru. Tak co na ně říkáte?

Hi there, I love the new Stella McCartney dress, which are for autumn/winter. I like the colour block, cut. I feel freedom from this dress and I don't know why, but remind me childhood. Maybe it's because of colour combination. Anyway, I found cheaper sister at Asos. Which one of these do you like more? I am curious!
Stella McCartney dress (polyvore.com)


Asos Warehouse dress

Share:

Focení no.1

K narozeninám jsem od přítele dostala, mimo jiné, i úžasný dárek v podobě focení. Byla jsem nadšená, protože profesionální práci jsem zažila jen na focení tabla a to se nedá srovnat s focení mobilem:-D. Kvalita tomu tedy podle mne odpovídá na první pohled. Byl to neskutečný zážitek a i když se necítím před foťákem zrovna nejlépe, se slečnou Markétkou jsem se uvolnila okamžitě. Její přívětivý přístup a úžasná energie mi opravdu pomohla a z focení udělala nezapomenutelný zážitek. Děkuji za to, že mám tak úúúžasného přítele!

For my birthday, my boyfriend gave to me a beautiful present (besides of other things), professional photos! I have to say that I was excited because I have only one experience with photographers and it was at my senior's photo. Difference beetween quality of photo by professional and photos by phone is enormous. Anyway it was a great experience and I thank to my lovely boyfriend because it was a perfect idea



  
 Na fotkách mám postupně: bílé šaty Abercombie a Fitch (Paříž), šedý top Zara a černý peplum top z MNG (momentálně ve slevách za neskutečných 179 kč!)
Další fotky dodám později, snad se vám budou líbit stejně, jako se líbí mě. Užívejte letní den ! 

In pictures you can see (step by step) white dress from Abercrombie from Paris, grey top from zara and black peplum top from Mango (actually in sale for 179 Kč -  amazing price) Next photos I will add later, I believe you like them as same as I like. Enjoy a day

Share:

07.08.12

Podzim - AW 12/13 H&M

Vím, že sotva začalo léto, ale tahle chystaná kolekce mne opravdu baví a odbourává ze mě ''netěšení'' na podzim. Jak jsem tento lookbook zahlédla, řekla jsem si ,, Let's go autumn ! I'm not afraid of you ! ''. Líbí se mi jak barvy, tak živé vzory a tvary. Letos nuda nebude, dámy a pánové.
Tak který se nejvíce líbí vám? Máte své podzimní must-haves?

I know that is barely a summer but i really enjoy this fall colection by HaM. Thank to her I look forward little bit more to fall. When I saw this lookbook I had to say : Let's go fall! I am not afraid of you! I love the colours and also patterns and cuts. This fall will be not bore! Which one of these look you prefer? Do you have your personal must-haves?




zdroj: hm.com
Share:
© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig