29.10.12

Halloween stuff




Připravila jsem si pro vás opravdu bohatý příspěvek na téma Halloween, možná to neslavíte, možná vás to nezajímá. Mě to přijde perfektní, zábavné a ne tak ponuré jako naše dušičky. Miluju vyřezávané dýně, nepřeberné množství kostýmů a naprosto originální jídlo a pití. Nechci být nějak kousavá, ale někdy mi přijde, že my Češi se prostě neumíme tak bavit. A není to jen tím Halloweenem...
Zajímají mě vaše reakce, váš názor, vaše zkušenosti s Halloweenem a to, za co byste chtěli jít na Halloweenskou party. Originalitě se meze opravdu nekladou, tak směle do toho!

* Hi bugaboos! I've prepared a juicy Halloween post, maybe you don't celebrate this, maybe you don't like this event. For me, it's a perfect holiday, really funny one (not so gloomy like czech All souls day). I love carved pumpkins, an infinite amount of costumes and stylish cookies, cupcakes, cakes and others. Simply amazing! I don't want to be a biting person but sometimes I think that czech people can't enjoy these kind of stuff or many others...
I'm curious about your reaction, opinion, your experiences with Halloween and really enjoy your costume ideas. Originality never ends so go ahead! 















elle.cz, zimbio.com, letsgodine.com, sparklette.net, catster.com

 Kdybych šla na nějakou party já, nejspíš bych šla za vražednou sestřičku, zombie princeznu, nebo něco podobného. Hrozně se mi líbí ten výrazný make-up !

* If I went to a Halloween party, I'll probably choose something like a killer-nurse, zombie princess or something like that. Love the crazy make-up!




Share:

6 komentářů

  1. OMG!!! loving all your Halloween inspiration!!! especially the human body one!!! woah! that must be Heidi Klum! hahaha!!
    xox Beckerman sisters
    www.BeckermanBitePlate.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. yes, she is!! haha, her costumes are incredible every year.

      Vymazat
  2. love it very nice post ...leave me a comment on http://www.urbanfashionstylee.blogspot.mx/

    OdpovědětVymazat
  3. great festive inspirational post! <3


    XO Sahra
    EffortlessCool

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig