12.09.12

Pointed, studded buckle boots

Dnešní příspěvek se bude týkat opět vašeho názoru. Ráda bych přidala svůj další outfit ale počasí nám pro dnešek vůbec nepřeje, takže počkáme, až se umoudří. Dnes by mě zajímalo, zda se vám líbí tyto boty. Já osobně jsem z nich unešená delší dobu. Co vy, ANO x NE?

* Todays post is again about your opinion. I would like to add new outfit post but weather is really bad so I have to wait for better condition. Today I am curious about these shoes. Honestly, I am crazy about these boots a long time! Really nice stuff I think. And you? YES or NO?



chloe

chloe

chloe

chloe
 Kromě obrázku č. 1 jsou všechny tyto boty od značky Chloe, značky, která s nimi začla. Stojí proto kolem 1100 eur (asi 27 tisíc korun) ale samozřejmě se dají sehnat i mnohem, mnohem levněji. Kvalitní jsem viděla v Zaře ale i na různých internetových stránkách.

 * Except picture no.1, all of this boots are from Chloe, the first brand which has started sell this beauties. These are for about 1100 euros but you could have them for much less of course. I saw them in Zara or in some e-shops.
Share:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig