19.09.12

Back to Paris

i-pariz.cz
Dnes z trochu jiného soudku. Čas je nelítostný a tak musím improvizovat. Rozhodla jsem se vybrat to nejlepší z výletu v Paříži. Jen to vidím a mám chuť se hned vrátit. Kde jste si letošní léto užívali vy? Jsem opravdu zvědavá.

* Today I chose a different way. Time is cruel so I have to improvise. I decided to select the best of Paris. Mm, just watch these pics and I want to come back so badly. Love Paris. What about your holiday? What's your favourite holiday trip? I am curious about it.


Moules frittes

bomba / delicious mix

Obrovská Eiffelova věž / giant Eiffel tower

Výstava Louis Vuitton - then and now / Louis Vuitton exposition - then and now

Výstava Louis Vuitton / Louis Vuitton exposition

Louvre

nejkrásnější a nejlepší zmrzlina / the most beautiful and the most delicious rose ice-cream

Sacre Couer

vypadaly všechny skvěle/looking great
 Paříž jsem si prostě zamilovala okamžitě. Perfektní služby, milí lidé, dokonalé jídlo na každém rohu, krásné památky a bezkonkurenční nákupy. Všem doporučuji Paříž navštívit. Je to opravdu město snů. A to říkám i přes to, že nám půl dovolené propršelo. Haha.

* I fell in love with Paris immediately. Perfect services, kind people, really delicious food in every corner, beautiful sights and of course UNRIVALLED SHOPPING. I can only recommend to you to visit Paris. It's really city of dreams. And I say this despite the fact that it rained for a half our vacation! Haha.


Share:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig